Samen met mijn man en onze 2 kinderen woon ik in Huizen. Vijf jaar geleden zijn wij naar deze prachtige plek verhuisd. En wat zijn we verliefd geworden op deze mooi omgeving. In mijn vrije tijd ga ik dan ook het liefst met mijn gezin en/of met vrienden en familie op pad. Ik kan enorm van deze momenten genieten.
In mijn werk vind ik het belangrijk om een ontspannen sfeer te creëren. En hou ik van humor op z’n tijd. Ik vind het belangrijk dat ik samen met jullie een plan kan maken, wat het beste aansluit bij jullie wensen. Naast deze wens staat het gezin centraal, dit neem ik dan ook mee in mijn plan op maat voor jullie.

Ik ben begonnen als specialistisch verpleegkundige. Ik heb jaren ervaring opgedaan in het Onze lieve vrouwe gasthuis in Amsterdam. Als moeder en pasgeborene verpleegkundige werkte ik op de kraamafdeling, de verloskamers en de neonatologie. De zorg rondom de zwangerschap, tijdens de bevalling en in de (premature) kraamweek zijn heel bijzonder om van dichtbij mee te mogen maken.

Daarnaast heb ik als kraamverpleegkundige bij Verloskundige praktijk Nova gewerkt. Waarin ik kraamvisites deed voor de verloskundige, telefonisch klaar stond om vragen te beantwoorden van zwangere vrouwen. En samen met een verloskundige een voorlichtingsavond gaf over de bevalling, kraamperiode en over de borstvoeding.
Deze voorlichting gaf ik ook voor de bevalwijzer. Waar juist de periode na de bevalling centraal stond.

Tevens heb ik ervaring opgedaan bij het ouder en kind team in Amsterdam Zuid als jeugdverpleegkundige. Hier begeleide ik ouders en hun kind(eren) van 0 tot 4 jaar. De begeleiding richt zich op de groei, ontwikkeling en opvoeding van kinderen.

In 2016 ben ik de opleiding Lactatiekunde aan de NCLO in Almere gaan volgen en in 2017 heb ik deze afgerond. Ik ben nu IBCLC gecertificeerd lactatiekundige, dat staat voor International Board Certified Lactation Consultant en ik sta ingeschreven bij de NVL. Naast vragen over borstvoeding, krijg ik ook altijd veel vragen over slapen. Om mijn expertise uit te breiden en nog meer gezinnen te kunnen begeleiding ben ik nu ook gecertificeerd slaapcoach. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Slaapkops.

+31 6 120 568 14
info@talithadeboer.nl